Український дизайнер і відеомейкер Євген Євгенович, який любить робити колажі на зірок шоу-бізнесу, порадував фанатів новим креативним рішенням з Олегом Винником.

Відповідний знімок був опублікований на його сторінці в Instagram.

Євген Євгенович славиться в соціальних мережах завдяки оригінальним колажам, в яких він поєднує відомі картини або історичних особистостей з українськими та світовими зірками. У його творчості вже взяли участь Юрій Ткач, Слава Камінська, Альберт Ейнштейн, Дар'я Астаф'єва, Соня Плакидюк і багато інших.

Цього разу він вирішив поекспериментувати з чоловічою частиною українського шоу-бізнесу, взявши на експерименти фотографію "короля вовчиць" Олега Винника. Він схрестив українського красеня з американським президентом Джорджем Вашингтоном. Варто відзначити, що фотографії збіглися майже ідеально: укладання волосся, форма чола, підборіддя і навіть гольф.

Пост Євгена Євгеновича в Instagram / скріншот
Пост Євгена Євгеновича в Instagram / скріншот

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Варто відзначити, що днем раніше дизайнер опублікував ще одного українського артиста, схрестивши його з картиною британського художника сера Генрі Вільяма Бічі. Гуморист був злитий воєдино з англійським генералом, маршалом Португалії Вільямом Карра Бересфордом.

Нагадаємо, що Олег Винник після відбору на" Голос країни "вивалив на показ свої"самородки".

Як повідомляв портал Знай.uа, Олег Винник похвалився своєю командою на" Голос країни":"хотів розцілувати, і зробив це".

Також Знай.uа писав, що Олег Винник оригінально привітав " вовчиць "з 8 березня прямо зі сцени:"даєте сили жити".