Дочка відомої української співачки Олі Полякової Маша потрапила в лікарню, звідки вже встигла зняти кумедний відеоролик.

Детальніше про це Марія розповіла на своїй сторінці в Instagram.

Марія Полякова відома українцям завдяки її зірковій матері Ользі, але незважаючи на це дівчина вже встигла завоювати свою аудиторію шанувальників, які спостерігають за її життям. Дівчина ділиться з фанатами подробицями життя, свіжими фото і кумедними роликами.

У середу, 10 березня, Полякова заявила, що потрапила в лікарню, куди її відвезли в кареті швидкої допомоги. Як повідомила блогерка в Insta-stories, її поклали в медустанову з апендицитом, і вона вже лежить під крапельницею.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Незважаючи на свій діагноз, Марія почуває себе добре і навіть встигла записати з палати кумедний Відеоролик. Вона вибрала в якості "партеру" по танцю стійку крапельниці і закрутилася під романтичну музику.

Очевидно, Полякова лежить не в простій державній лікарні, а в приватній. Такий висновок можна зробити за станом палати, в яку її поклали: сучасний ремонт, наявність телевізора і зони відпочинку. Більш того, Марія повідомила, що більше до неї в палату нікого не покладуть.

Нагадаємо, що 16-річна Маша Полякова розповіла, з чим їй довелося попрощатися назавжди: "сумно".

Як повідомляв портал Знай.uа, дочка Олі Полякової Маша отримала тортом в обличчя від найближчих.

Також Знай.uа писав, що 16-річна Маша Полякова зробила рожевий макіяж хлопцеві на очах у всіх.