Полякова згадала про Бога, побачивши себе у дзеркалі: "У кого це така..."

Популярна українська співачка і акторка Оля Полякова, яка відома також як Супербілявка та "Королева ночі", активно веде свій профіль Instagram, в якому зібрала 2,5-мільйонну армію шанувальників. Цього разу Супербілявка показала, як готується зніматися в рекламі.

Оля Полякова, фото Instagram
Оля Полякова, фото Instagram

Помер "батько" геніального винаходу, який запатентували Philips і Sony

Голландський інженер Лу Оттенс помер у віці 94 років. Лу Оттенс винайшов аудіокасету, а також брав участь у розробці компакт-диска. За словами доньки винахідника, він помер 6 березня в своєму будинку в селі Дуйзел в провінції Північний Брабант на півдні Нідерландів. Лодевейк Фредерік Оттенс народився в Беллінгволді в 1926 році.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Лу Оттенс, фото з вільних джерел
Лу Оттенс, фото з вільних джерел

Зачіска українського школяра нагадала вчительці про статеве дозрівання: "Півень"

На сторінці спільноти "Батьки SOS" в соціальній мережі Facebook з'явилася публікація, в якій мати одного з дітей розповіла про неприємний інцидент, що стався з її дитиною. Вона написала звернення з надією на слушні поради. Адже в гімназії №172 у Києві, 9 березня, у восьмому класі вчитель біології зробила ліричний відступ на уроці, що не стосується теми уроку.

Школа, скріншот: Youtube
Школа, скріншот: Youtube

Світлана Лобода вся в чорному, принесли квіти: "Драма"

Світлана Лобода не перестає хвалитись своїм новим кліпом, постійно нагадуючи про нього. Зірка російської естради Світлана Лобода нещодавно порадувала шанувальників своєю новою роботою - співачка представила відеокліп на пісню "Рідний".

Світлана Лобода, скрін з відео
Світлана Лобода, скрін з відео

Ані Лорак зняла фільм, але покаже лише росіянам: "В Україні не планується"

Відома українська співачка Ані Лорак (Кароліна Куєк), яка зараз живе в Росії, активно веде свою сторінку в Instagram, де постійно радує багатомільйонну армію шанувальників новими публікаціями.

Ані Лорак, фото з Instagram
Ані Лорак, фото з Instagram