Нещодавно на телеканалі СТБ відбулася прем'єра 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк", героєм якого став харківський бізнесмен Михайло Заливако.

У другому випуску учасниці дізналися, що "холостяк" розділив їх і поселив у різних будинках – 15 дівчат біля лісу і ще 14 біля озера. Крім того, проект залишило відразу 9 учасниць!

На офіційній сторінці проекту в соцмережі Instagram опублікували цікавий момент, який стався під час церемонії. Так, учасниця Саша приготувала Михайлу печиво, на що образилася інша учасниця. Джессіка підкреслила, що це була їхня "фішка" знайомства. До того ж саме вона підказувала Саші, як готувати солодощі.

"Печиво або нонсенс - ось в чому питання 😅 На чиїй ви стороні цього разу, шановні: 1 - Саші; 2 - Джесіки. Приєднуйтесь до обговорення в коментарях 👇", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

"Дівки просто лізуть зі своєї шкіри, мені трохи занадто 🤏", "Чоловік з міцними нервами 👏😂, він дійсно не помічав як в його присутності дівчини одна на одну 🤬", "Проект про побудову відносин, ось і будуйте, піклуючись про себе, а не роздаючи поради і потім закочуючи очі зі словами "це я їй підказала!" - зазначили коментатори.

скріншот

скріншот

скріншот

Нагадаємо, холостяк Михайло Заливако відправив додому відразу 9 учасниць: хто залишив проект.

Як повідомляв портал Знай.uа, пишногруда власниця секс-шопу вилетіла з "Холостяка": "Слава богу, пішла".

Також портал Знай.uа писав, що Михайло Заливако розпрощався з любителькою оселедця і молока: "Прийшла за популярністю".