Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, поділилася з багатомільйонною армією шанувальників свіжим відео в соцмережі Instagram.

Нещодавно 37 – річна знаменитість розмістила в своїх Insta Stories фотографію, на якій зображені дві жінки-струнка модель і пишнотіла комедіанка Celeste Barber.

Варто відзначити, що на американку, яка пародіює відомих особистостей, підписані більше 7 мільйонів передплатників. Полякова зазначила, що обожнює дивитися її знімки.

"Обожнюю її!" - підписала знімок Полякова.

скріншот з Insta Stories Олі Полякової

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Оля Полякова назвала свої головні життєві принципи:"50 років – це нові 30".

Нагадавши, Оля Полякова похвалилася своїм винаходом:"Краща на ринку". Співачка показала підводку власного бренду і продемонструвала покупцям, як працює її нова косметика.

Як повідомляв портал Знай.иа, Маша Полякова зважилася на кардинальні зміни: на маму зовсім не схожа. Дочка Полякової перефарбувалася в каштановий колір.

Також портал Знай.иа писав, що Оля Полякова знову наговорила зайвого про зіркових подружок:"показує яка ти". Співачка привітала подругу з днем народження.