Палаюча свічка, кадр з відео: YouTube
Палаюча свічка, кадр з відео: YouTube

19-річний Зірка "Динамо" загинув від удару в голову: момент потрапив на камеру

16 березня пішов з життя захисник Петербурзького МХК "Динамо" Тимур Файзутдінов. 19-річний хокеїст помер від наслідків травми, отриманої під час матчу.

поліція, скріншот з відео
поліція, скріншот з відео

Іноземець напав на 8-річного українського хлопчика з ножем

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

В Одесі громадянин сусідньої держави напав на 8-річного хлопчика з ножем, щоб відібрати велосипед. Повідомляється, що інцидент стався на одному з дитячих майданчиків Одеси. Іноземець підійшов до 8-річного хлопчика і зав'язав з ним розмову. Після, погрожуючи ножем, зловмисник відібрав у дитини велосипед і зник у невідомому напрямку.

Оля Полякова, фото з Instagram
Оля Полякова, фото з Instagram

Оля Полякова показала бодіпозитив у дії, це потрібно побачити

Популярна українська співачка і акторка Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, поділилася з багатомільйонною армією шанувальників свіжим відео в соцмережі Instagram. Нещодавно 37–річна знаменитість розмістила в своїх Insta Stories фотографію, на якій зображено двох жінок - струнка модель та пишнотіла комедіанка Celeste Barber.

Instagram / фото: Pixabay
Instagram / фото: Pixabay

Instagram вводить нові обмеження для користувачів: жодних листувань

Соціальна мережа Instagram посилить контроль за безпекою підлітків і заборонить дорослим писати неповнолітнім, які на них не підписані. Детальніше про це пише прес-служба Instagram на офіційному сайті.

Обмін валют, скріншот з відео
Обмін валют, скріншот з відео

Курс валют на 17 березня засмутить українців, долар і євро штурмують гривню

Курс долара в порівнянні з показниками у вівторок, 16 березня, трохи виріс в ціні і тепер становить 27,65 гривень. Про це повідомляє прес-служба офіційного регулятора.

Олег Яковлєв та Олександра Куцевол / фото: instagram.com/sashakutsevol/
Олег Яковлєв та Олександра Куцевол / фото: instagram.com/sashakutsevol/

Вдову Олега Яковлєва з "Иванушек" відправили до психлікарні: поділ спадщини співака

Дружина покійного соліста гурту "Иванушки International" Олега Яковлєва загриміла до психіатричної лікарні на фоні поділу майна колишнього чоловіка. Відомо, що Олег Яковлєв помер ще 4 роки тому від зупинки серця, проте питання про розподіл його майна актуальні досі.