У середу, 17 березня, стало відомо про те, що перестало битися серце колишнього гравця "Шеффілд Юнайтед" Стіва Ягелки. Футболіст помер у віці 43 років.

Про це йдеться в повідомленні клубу в соцмережі Twitter. У "Шеффілд Юнайтед" висловили співчуття рідним спортсмена. При цьому причини смерті колишнього футболіста не розголошуються.

Стів Ягелка грав на позиції півзахисника. На відміну від брата, він не виступав в еліті англійського футболу. Він почав кар'єру в "Сток Сіті", а також відзначився виступами за "Шрусбері Таун" і "Аккрінгтон Стенлі". Варто уточнити, що Ягелка завершив кар'єру в 2012 році.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Стів Ягелка, фото з Twitter
Стів Ягелка, фото з Twitter

Його молодший брат – зірка англійської прем'єр-Ліги (АПЛ) і збірної Англії Філ Ягелка. Він захищав кольори "Шеффілд Юнайтед" і "Евертона". Також на рахунку Філа 39 матчів і три голи у складі збірної Англії.

Раніше ми писали про те, що відомий російський хокеїст, колишній захисник "Авангарду" Ігор Хацей раптово помер у віці 48 років.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо про трагічну смерть англійського футболіста клубу "Файлд" Люка Беннетта. Спортсмен загинув у віці 17 років.

Як повідомляв портал Знай.uа, 8 березня на 74-му році життя зупинилося серце одного з найвідоміших українських фахівців футболу, колишнього півзахисника "Карпат" Романа Покори.

Також портал Знай.uа писав, що 16 березня пішов з життя захисник Петербурзького МХК "Динамо" Тимур Файзутдінов. 19-річний хокеїст був госпіталізований після того, як шайба потрапила йому в голову.