Відома українська співачка Оля Полякова опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook фрагмент з інтерв'ю зі Славою Дьоміним. Там дівчина відповідає на каверзні питання передплатників.

Таким чином повідомляється, що тематика питань була різна. Спочатку у співачки запитали, якими були перші роки їх з чоловіком сімейного життя, і щоб зараз Ольга сказала собі тодішньої.

Ольга каже, що все чудово як тоді, так і зараз. З чоловіком у них як і у всіх пар були скандали, адже, як зізналася українська співачка - »я істеричка". Чоловікові такий невротизм був не потрібен, але, йому доводилося терпіти, так як любив.

Все доходило раніше до такого, що дівчина била посуд, дряпала обличчя чоловікові до крові. Сцени не було, а енергію кудись дівати потрібно було. Але, з часом чоловік перенавчив її.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Вибігала з машини в ліс вночі. Що робить чоловік? Починає бігти-наздоганяти. Ні, він брав і їхав. І пару раз він поїхав, і я перестала цю х*рню... я пару раз пройшла по темряві по лісі. Мене покусали комарі скрізь " - розповідає про сімейне життя дівчина.

Розповіла Ольга Полякова і про своїх дітей. Вона вважає, що у них довірчі відносини з дочками. Молодша Аліса більш розпещена, а ось старша Маша, як розповіла співачка, та ще актриса.

При цьому, Маша пішла більше в маму, а ось Аліса характером схожа на батька. І якщо чоловіка Ольга переучила, то з молодшою дитиною справити ще не може.

Нагадаємо, що Оля Полякова показала знімки відомої комедіантки, яка порівняла однакові купальники на своєму тілі і фігуристих моделях.

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Полякова знову наговорила зайвого про зіркових подружок:"показує яка ти".

Також Знай.uа писав, що 16-річна дочка Олі Полякової розмістила в своїх Insta Stories свіжу фотографію, на якій постала з оновленим кольором волосся.