Тисячі дітей стали "сиротами" при живих батьках: півроку були самі по собі і не повернулися додому

Міністерство соціальної політики України вважає важливим той момент, щоб поділитися з громадянами інформацією з приводу реалізації реформи деінституціалізації. Так, є нова інформація про те, як йдуть з дітьми, які навчаються в інтернатах. Майже 2000 дітей більше 6 місяців не підтримували жодних контактів з батьками.

З колясками, фото: pikabu.ru
З колясками, фото: pikabu.ru

Українець показав, коли на нетверезих водіїв не діють штрафи і винайшов власне "покарання": "30 років колонії"

Стало відомо про нову петицію, яка з'явилася на сайті президента України. Чого тепер вимагають громадяни від влади. Таким чином повідомляється, що петиція була написана Єременко Олександром Анатолійовичем. Він вважає, що потрібно збільшити покарання за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння.

Популярні новини зараз
Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Київ, фото: Знай.uа
Київ, фото: Знай.uа

В Україну прибула делегація з Литви: президент Зеленський і Науседа збираються виступити перед депутатами

Стало відомо про те, що Україна приймає з офіційним візитом президента Литовської Республіки Гітанаса Науседа. З'явилися перші фотографії. Таким чином повідомляється, що офіційна церемонія відбулася в четвер, 18 березня в столиці. Президента зустрічали біля Маріїнського парку.

Президент України та Литви, фото: ОПУ
Президент України та Литви, фото: ОПУ

Нова пошта підвищує тарифи: скільки тепер коштуватимуть посилки і упаковка

Ключовий оператор перевезень посилок і кур'єрської доставки Нова пошта оголосив про підвищення тарифів. Про це йдеться в повідомленні, розміщеному на офіційному сайті компанії. Нові ціни будуть введені вже 20 березня. Вже з 20 березня почнуть діяти наші оновлені тарифи на доставку та упаковку.

Нова пошта, фото Facebook
Нова пошта, фото Facebook

Новий графік складання ЗНО-2021: школярів припросили забути про свята

Весна вже стрімко рухається до свого екватора, зовсім близько квітень місяць, а за ним і теплий Травень, в якому багато школярів і абітурієнти почнуть складати іспити ЗНО. Є тисячі питань, які хочуть задати майбутні студенти. Саме тому в Українському центрі оцінювання якості освіти нагадали про терміни складання іспитів, а також розповіли ще кілька нюансів з приводу графіка ЗНО-2021.

ЗНО, скріншот: YouTube
ЗНО, скріншот: YouTube