Донька популярної співачки Олі Полякової Марія дуже активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 170 тисяч підписників.

Нещодавно 16-річна модель і блогерка розмістила в своїх Insta Stories дивне відео, на якому вона зображена в машині. Так, Полякова кривляється на камеру і показує мовою і руками непристойний жест.

Також на обличчі 16-річної доньки Полякової можна помітити досить яскравий макіяж – руді тіні і чорні стрілки. Варто зазначити, що нещодавно дівчина змінила колір волосся на каштановий.

Маша Полякова, скріншот з Insta Stories

Маша Полякова, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Маша Полякова, скріншот з Insta Stories

2 березня юна модель відзначила своє 16-річчя. Відомо, що дівчина відсвяткувала день народження спочатку з батьками і сестрою, а потім продовжила торжество в ресторані з друзями. Потім Машу госпіталізували з підозрою на апендицит.

Раніше ми писали про те, що 16-річна Маша Полякова фліртувала з хлопцем на очах у всіх.

Нагадаємо, Маша Полякова зважилася на кардинальні зміни: на маму зовсім не схожа. Дівчина вирішила підняти собі настрій після виписки з лікарні, де вона лежала з апендицитом.

Як повідомляв портал Знай.uа, донька Олі Полякової показала, що сталося з її молодшою сестрою: вся в бинтах.

Також портал Знай.uа писав, що 16-річна донька Полякової зробила рожевий макіяж хлопцеві на очах у всіх. Маша придумала оригінальну розвагу.