Нещодавно на телеканалі СТБ відбулася прем'єра 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк", героєм якого став харківський бізнесмен Михайло Заливако.

У п'ятницю, 19 березня, на телеканалі "СТБ" показали третій випуск "Холостяка". Відомо, що проект вже покинули три дівчини – порноакторка Алель Асанті (Настя), юна модель Христина і художниця Оля.

Потім на проекті стався довгоочікуваний перший поцілунок. Так, Михайло піддався почуттям з Юлею "Зайчиком" просто на дивані. Потім заплакана від щастя дівчина отримала свою заслужену троянду. Мабуть, "Холостяку" дуже сподобався поцілунок з нею.

"Ну все, це вже не чмок, а офіційний перший поцілунок на проекті з Юлею Зайкою 😍 Вражені?" - йдеться на офіційній сторінці проекту в соцмережі Instagram.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає
Показати ще

"Нарешті 😍😍😍", "Найкраща зайка", "Дівчинка з народу. Без всяких цих "губ", контурінга і тд. жива, проста. Хороша Юля", "Як можна після такого поцілунку шукати когось далі 😅 і йти до інших", - зазначили коментатори.

скріншот

скріншот

скріншот

Нагадаэмо, учасниці "Холостяка" влаштували жорсткі розбірки через Михайла: "Це я їй підказала".

Як повідомляв портал Знай.uа, учасниця "Холостяк 11" вдарилася об гойдалку і залишила проект: "Перехвилювалася".

Також портал Знай.uа писав, що "Холостяк 11" в 3 випуску залишила найбільш розкута учасниця: "Мені дуже важко жити".