Фанати української гумористки Олени Кравець показали її виступ на шоу "Ліпсінк батл" під іншим кутом.

Відповідний Відеоролик з'явився на фан-сторінці Кравець в Instagram.

Відомо, що минулої суботи на телеекранах з'явився другий випуск нового шоу "Ліпсінк батл", на якому зіркові гості пародіюють відомих виконавців. Однією з учасниць, а незабаром і переможниць, шоу стала гумористка Олена Кравець, яка постала в образі Тіни Тернер. Вона настільки вразила публіку, що вийшла у фінал і забрала срібний пояс.

Фанати Олени Кравець були в захваті від її перевтілення в Тіну Тернер і навіть змонтували зворушливий Відеоролик, підставивши під її виступ слова російського актора Максима Аверіна.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Зараз ось всі кричать там "Браво!", скачуть, а я просто милуюся тобою. Я захоплююся тобою. Так просто значить влетіла туди, настільки це твоя історія, настільки ти в ній, просто ... ось як найкраща роль. Ось знаєш, є краще, гірше, а є краща роль. Ось сьогодні це була найкраща твоя роль", - заявив Аверін.

Незважаючи на те, що його слова були адресовані не Олені Кравець, фанати сподівалися, що Максим Аверін також подивився виступ Олени Кравець. За кадром також прозвучали слова Максима Галкіна: "Такої Тіни Тернер не бачив ні в кого, крім самої Тіни Тернер. Все було ідеально!".

Нагадаємо, що актори студії" Квартал 95 " виступили перед українськими військовослужбовцями.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олена Кравець зізналася, що є сестрою для Олександра Педана.

Також Знай.uа писав, що Наталя Могилевська залишилася в захваті від виступу Олени Кравець.