У Румунії гола жінка увірвалася в телестудію і кинула в ведучу програми камінь. Момент вдалося відобразити на відео.

Укрзалізниця, скріншот: Youtube
Укрзалізниця, скріншот: Youtube

Поїзд "Укрзалізниці" рушив з порожніми вагонами, поки пасажири чекали на пероні: "Пробито чергове дно..."

Так, у п'ятницю, 19 березня, з поїздом "Інтерсіті+" №738 стався прикрий інцидент. Склад відправлявся з Дніпра до Києва. Десятки людей залишилися на пероні, бо не встигли на потяг. Всю провину поклали на плечі графіка.

Неподалік столиці Ісландії Рейк'явіку сталося виверження вулкана Фаградальсфьяла. Про це повідомляє метеорологічне відомство країни. Мешканців тих регіонів попереджають про падіння скель, а також про зрушення в результаті виверження вулкана, яке сталося приблизно за 40 кілометрів від столиці Ісландії Рейк'явіка. Це перше вулканічне виверження в регіоні за майже 800 років.

Військові, фото: ФБ ООС
Військові, фото: ФБ ООС

На Донбасі загинув український військовий, але окупанти не зупинилися: ЗСУ довелось вжити заходів

Збройні формування Російської Федерації й надалі ігнорують режим припинення вогню та обстрілюють позиції підрозділів Об'єднаних сил.

ПриватБанк, скріншот: YouTube
ПриватБанк, скріншот: YouTube

"Вкрали паспорт, оформили кредит": українець показав, що ПриватБанк творить з клієнтами

В останні кілька місяців українці стали частіше скаржитися на дії співробітників одного з найбільших державних банків "ПриватБанк". Справа в тому, що з'явилася інформація, що співробітники банку нібито взяли участь в незаконному оформленні кредиту за допомогою поцупленого паспорта свого клієнта.