Переведення годинників, скріншот: YouTube
Переведення годинників, скріншот: YouTube

Останній перехід на літній час: коли українці прокинуться на годину раніше

Важливо зазначити, що в Україні переведення годинників на літній час не скасували. Тепер в ніч з 27 на 28 березня українці повинні перевести стрілки годинника на годину назад. Український парламент прийняв законопроєкт, який передбачає відмову від переведення годинників на літній і зимовий час. Однак, дія закону почнеться тільки через рік.

Дистанційне навчання, скріншот з відео
Дистанційне навчання, скріншот з відео

Українцям пояснили, чому дистанційка руйнує систему освіти: "Катастрофічно не вистачає"

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Український депутат Інна Совсун звернула увагу на нерівномірне отримання знань українськими школярами. Відповідний пост з'явився на її сторінці в Facebook. Інна Совсун звернула увагу на той факт, що нещодавно Тернопільську маму оштрафували за те, що її син прогулював онлайн-уроки через відсутність інтернету.

Леся Нікітюк, скріншот: Youtube
Леся Нікітюк, скріншот: Youtube

Розлючена Нікітюк кинулася на Астаф'єву через обпалені сідниці: "Ліфчик собі відпарювала, дурочка"

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк нещодавно взяла участь у зйомках кліпу на пісню Насті Каменських "Дівчатка рулять" і пообіцяла показати, як обпекла собі сідниці. І ось в мережі з'явилося відео, на якому можна побачити, що насправді сталося з Лесею Нікітюк. Телеведуча хотіла сісти на крісло, але на ньому лежав гарячий відпарювач, якого вона не помітила.

Карантин в Україні, фото: Unian
Карантин в Україні, фото: Unian

В Україні оновили карантинні зони: які області стали "червоними" 20 березня

В Україні станом на 20 березня зафіксовано 15 292 нових підтверджених випадків коронавірусної хвороби COVID-19. Одеська область потрапила до "червоної" карантинної зони, про що свідчать дані Міністерства охорони здоров'я України станом на 20 березня 2021 року. У цій же зоні залишаються Івано-Франківська, Закарпатська, Чернівецька та Житомирська області та місто Київ.

Шашлик, фото з відкритих джерел
Шашлик, фото з відкритих джерел

Шашлики на природі влетять у копієчку: українців попередили про різке подорожчання м'яса

Найближчим часом в Україні відбудеться стрімке зростання цін на все м'ясо, крім птиці, а також на м'ясні продукти. В недалекому майбутньому українці повинні підготуватися до того, що в країні різко зростуть ціни на свинину і яловичину, а також всі продукти, які з них виробляються: ковбаси і сало. В середньому м'ясо подорожчає на 10%.