Український "Холостяк" і бізнесмен Михайло Заливако показав, що може бути милим і турботливим чоловіком.

Відповідні знімки з'явилися на його сторінці в Instagram.

Михайло Заливако на сьогоднішній день знаходиться в центрі уваги всіх ЗМІ. Вся справа в тому, що власник логістичної компанії став героєм шоу "Холостяк", на якому з перших же епізодів почав руйнувати колишні стереотипи. Але незважаючи на всі події, Михайло зумів відгородитися від програми і показує в соціальних мережах моменти з життя "за кадром".

На цей раз Михайло Заливако показав шанувальникам серію милих знімків, на яких від постав з маленькою дівчинкою Діаною. Холостяк дбайливо допомагав дівчинці прикрашати картинки в ресторані і навіть погодував її з ложечки.

Пост Михайла Заливако в Instagram / скріншот
Пост Михайла Заливако в Instagram / скріншот

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Пост Михайла Заливако в Instagram / скріншот
Пост Михайла Заливако в Instagram / скріншот

Багато фанатів спочатку подумали, що бізнесмен показав їм свою дочку, про яку раніше не говорив Не слова. Однак пізніше в коментарях Заливако зазначив, що це його хрещениця. Решта шанувальників захопилися новим знімком чоловіка, залишивши масу захоплених коментарів.

"Тобі личіть бути батьком", "Я теж хочу такого хрещеного", "Класні фото. Спочатку подумала, що це ваша сетра. Схожі трохи), особливо на першому фото:)", "Які милості", " Міша ти найкращій! Хрещениця красуня!",- написали шанувальники.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що "Зайка" Юля з "Холостяка" у важливий день зізналася, що їй треба для щастя.

Як повідомляв портал Знай.uа, "Холостяк" Тіматі закриває проект, тим більше був розсекречений фінал.

Також Знай.uа писав, що українці побачили фінал" Холостяка": Заливако надів кільце несподіваній фіналістці.