"Зайка" Юля з "Холостяка" розкрила секрет, як домоглася першого поцілунку від Міші

Головний "Холостяк" України Михайло Заливако вперше поцілував одну з учасниць шоу. Нею виявилася Юля, яка на першу зустріч прийшла в ростовому костюмі зайчика.

"Я сиділа поруч з тобою на дивані і всіма фібрами душі посилала "цілувальні" сигнали🚨 бачила чортиків в твоїх очах😈 Невже ти знущаєшся наді мною або всі ці жіночі штучки не працюють? Ну целууууй мене, я ж тобі натякаю! І раптом твої губи торкнулися моїх😳 дихання перехопило😱 приємне тепло оселилося в моїй душі. Ось які вони ... ці метелики в животі..",- пише Юля.

Нафтова компанія злетіла на повітря, люди ледве забрали ноги: влада підозрює теракт

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

У Венесуелі стався вибух на території нафтової компанії PDVSA. Влада підозрює, що це був терористичний акт.

Повідомляється, що інцидент стався близько 16:00 (за місцевим часом) 21 березня в місті Ель-Техеро, штат Монагас, Венесуела. Міністр промисловості і національного виробництва Венесуели Тарек Ель-Айссамі заявив, що вибух пов'язаний з терористичними діями.

Українка без рук показала ледачим "господиням" , що можна творити, коли хочеш

У Тернопільській області живе унікальна Українка, яка надихнула своїм прикладом вже безліч людей.

Віра Омельчук продовжує радіти життю і досягати нових цілей навіть без того, що є У інших людей. Спеціально для наших читачів ми знайшли інформацію про віру Омельчук, про те, як потрібно перемагати життєві негаразди.

Історія Віри Омельчук, фото: Facebook
Історія Віри Омельчук, фото: Facebook

Ноги стали її руками. Вишивала хрестиком, сиділа в соцмережах, а потім навчилася робити макіяж - закінчила курси візажу. Спочатку тренувалася на собі і сусідських дівчатах, згодом робила ще більше красунями дівчат, які йшли під вінець.

Бомбу з Другої світової знайшли Лісники: загрожувала життю людей через 70 років в землі

Небезпечна знахідка лежала з часів Другої світової війни в землі на Сумщині. Про це розповіли в МВС України в Facebook.

Бомба, фото: МВС
Бомба, фото: МВС

"На Сумщині піротехнічним відділенням Міжрегіонального центру швидкого реагування ДСНС України знешкоджено німецьку авіаційну бомбу SC - 500 часів Другої світової війни, яку напередодні виявили місцеві Лісники на відстані 500 м від села #Неплюєво Шосткинського району. Про знахідку терміново повідомили на лінію екстреного виклику" 101", - сказано в повідомленні.

"Небезпечне" масло заполоняє полиці магазинів: українцям розповіли, де ризик потрапити на підробку більше

Президент Науково-дослідного центру незалежних споживчих експертиз "Тест" Валентин Безрукий заявив про те, що в Україні 62 відсотки перевіреної олії виявилися фальсифікатом.

Масло, скріншот: Youtube
Масло, скріншот: Youtube

Підробка не відрізняється за ціною, а також її важко або практично неможливо розпізнати неозброєним оком. Він також додав, що найрідше фальсифікат зустрічається у великих торгових мережах. Про це повідомляє "Всеукраїнська асоціація пенсіонерів".

Оля Полякова зробила блатняк з " королеви ночі"

Українська співачка, телеведуча, а також детектив у шоу "Маска" Оля Полякова відвідала гумористичне вечірнє шоу Dizel Night на каналі СТБ, де продемонстрували дуже оригінальні версії свого головного хіта "Королева ночі".

"Королеву ночі" Полякова виконала не традиційно, а з родзинкою: один з ведучих попросив її заспівати цю пісню в стилі романсу, шансону (блатняка), року і блюзу. Полякова впоралася з цим завданням відмінно.