Українці почали будувати здогади про те, з ким у підсумку залишиться новий український холостяк Михайло Заливако.

Подібні обговорення виникли під постом шоу в Instagram.

Відомо, що після 3 випуску 11 сезону "Холостяка" проект покинуло безліч дівчат, у зв'язку з чим всі учасниці переїхали в один будинок. Прес-служба шоу опублікувала список дівчат, які продовжать боротися за серце Заливако і запитали у шанувальників, хто, на їхню думку, повинен перемогти.

У коментарях розгорілася ціла буря обговорень і здогадок. Шанувальники почали сперечатися, що з учасниць дійде до фіналу і хто виявиться володаркою заповітного кільця Михайла Заливако.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Багато шанувальників проголосували за Юлію Бельченко, яка отримала прізвисько "Зайка", проте користувачі тут же поспішили засмутити мрійників.

"Кажуть, що з кільцем буде Анна Богдан, але потім вони розлучилися!", "...я не кажу, що виграє. Але у фіналі буде. А ось перемогти повинна, кажуть, Богдан", "Це дівчатка з її міста пишуть, що вона в своєму салоні вже не працює, и буде приїжджати 1-2 рази, може і перемогла", - пишуть в коментарях.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Там же з'явилася цікава теорія про те, що Михайло Заливако після проекту розлучиться з обраницею і побудує відносини з Тіною Кароль.

Коментар / скріншот
Коментар / скріншот

Нагадаємо, що "Холостяк " Заливако показав стиль трениками з піджаком: "дурнем виставили".

Як повідомляв портал Знай.uа, фаворитки " Холостяка "загнули матом, коли дізналися про обман Заливако:"феєричний кабздось".

Також Знай.uа писав, що Лола з " Холостяка "вразила українців:"не хочу працювати, хочу кайфувати".