Відома українська співачка Надя Дорофєєва порадувала шанувальників черговою порцією незвичайних кадрів.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

Надя Дорофєєва вже кілька років знаходиться на вершинці українських музичних чартів, а її пісні популярні навіть закордоном. Нещодавно вона почала сольну кар'єру і випустила перший сольний альбом "dofamine", що ще більше підняло її популярність. Але, незважаючи на це, співачка не забуває про своїх шанувальників в соцмережах.

Цього разу Надя Дорофєєва похвалилася незамінною річчю в її косметичці-тушшю від відомого українського бренду. Вона не приховала, що це рекламний пост, проте зазначила, що сама кайфує від того, що користується рекламованими продуктами.

"Класно, коли рекламуєш те, чим дійсно користуєшся 🖤 туш * * * вже багато років в моїй косметичці і конкуренції не підлягає)) зараз тестую нову ультрачорну туш Falsies", - написала співачка під постом.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Пост Наді Дорофєєвої в Instagram / скріншот
Пост Наді Дорофєєвої в Instagram / скріншот

На опублікованих кадрах Дорофєєва показала, як наносить туш на очі, а також результат після. Багато шанувальників погодилися з думкою виконавиці, проте знайшлися і ті, хто не побачив ефекту.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що чоловіки своїми ротами зачарували Дорофєєву, поки Дантес не бачить.

Як повідомляв портал Знай.uа, Дорофєєва розтопила серця запальною "вечериночкою" - відразу кілька країн: "слухайте...".

Також Знай.uа писав, що Надя Дорофєєва запалила українців новим альбомом: понад 120 тисяч за добу.