МОЗ оновило карантинні зони: яка область "почервоніла" слідом за Київською та Одеською

У "червону" зону карантину потрапила Сумська область. Таке рішення прийняло Міністерство охорони здоров'я України у зв'язку зі збільшенням кількості хворих і госпіталізацій.

Українці, фото: Znaj.ua
Українці, фото: Znaj.ua

Українці "змагаються" в екзотичних іменах дітей, доходить до крайнощів: "Донька Житомир"

Українців закликали зупинити моду на незвичайні імена, яка часом доходить до крайнощів. Пост-крик душі в іронічній формі написав Олександр Морозов у своєму Facebook.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Діти, фото: Getty Images
Діти, фото: Getty Images

Зневірені пенсіонери поскаржилися на брак грошей: "Ніколи не перераховували...."

На сайті президента України з'явилася петиція, яка стосується підвищення пенсій для військових та інвалідів війни. Автор петиції вимагає від влади, щоб ті звернули увагу на виплату пенсії для військових та інвалідів війни.

Пенсіонери, кадр з відео
Пенсіонери, кадр з відео

Українці вимагають встановити безкоштовні туалети по всій країні: "Скрізь чути сморід"

Стало відомо про те, що на сайті президента України з'явилася нова петиція. Автор запропонував облаштувати загальнодоступні безкоштовні туалети в магазинах і торгових центрах по всіх містах України.

Громадський туалет, фото: скріншот з відео
Громадський туалет, фото: скріншот з відео

У Парламенті готують новий освітній документ – яких змін чекати українцям?

Вчителі та вихователі українських освітніх закладів завжди залишаються "на передовій". Їх заробітна плата рідко дорівнює показнику хоча б середньостатистичної зарплати серед інших професій. За балансування цього питання взялися у Верховній Раді.

Верховна Рада, Руслан Стефанчук - фото ВРУ
Верховна Рада, Руслан Стефанчук - фото ВРУ