Тренери популярного вокального шоу "Голос країни" вже набрали необхідну кількість учасників у свої команди на етапі сліпих прослуховувань.

У неділю, 21 березня, відбувся 9 випуск 11 сезону "Голос країни", в якому талановиті вокалісти продовжили битися в боях за місця в командах Олега Винника, Дмитра Монатіка, Надії Дорофєєвої і Тіни Кароль.

На офіційній сторінці вокального шоу в соцмережі Instagram опублікували момент з останнього випуску, в якому Тіна Кароль обурюється через фразу з хіта Олега Винника "Вовчиця". 36-річна зірка запитує, чому саме "молода вовчиця", а не "молода дівчина".

У відповідь на це повелитель вовчиць лише сідає поруч з Тіною, гладить їй руку і вона замовкає.

"Той момент, коли не хочеш пояснювати ніяких сенсів та значень😅 Було таке? ⬇️ Вже цієї неділі о 21:00 не пропусти оновлені нокаути, де на допомогу зірковим наставникам прийдуть їхні радники! Чекаєш на новий епізод? ❤️" - йдеться у публікації.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Надя Дорофєєва подарувала Олегу Виннику палкий поцілунок на "Голосі країни".

Нагадаємо, Дан Балан і Тіна Кароль знову разом на "Голос країни": "Малюк, татко прийшов".

Як повідомляв портал Знай.uа, Олег Винник не знаходить собі місця перед "Голосом країни": "Я не хочу".

Також портал Знай.uа писав, що учасники "Голосу країни" обрали улюблених тренерів: Дорофєєва і Винник пасуть задніх.