Мама відомої української співачки Світлани Лободи Наталя не часто ділиться в мережі великими історіями або яскравими знімками. Навпаки, жінка любить публікувати уривки з творчості доньки і показувати, як материнське серце пишається такою зірочкою, як Світлана.
Цього разу Наталя опублікувала докази того, що людська доброта все таки існує і розповіла, як вона стала свідком порятунку випадкового перехожого.
Про це стало відомо завдяки новій публікації Наталії Лободи в мережі Instagram.

Публікація Наталії Лободи, скріншот: Instagram
Публікація Наталії Лободи, скріншот: Instagram

"У нас люди чудові. Хочу розповісти вам, що сталося вчора, 24.03.21 р.біля наших будинків (вул. Северинівська, 112,110, м. Ірпінь). Сусідка з вікна будинку побачила, що біля хвіртки сусіднього будинку лежить чоловік. Швидко одягнувшись, вискочила на вулицю. Чоловік лежав на підлозі і біля нього метушилися люди. Поруч з ним стояв водій джипа, який в цей час проїжджав повз. Саме цей чоловік і реанімував хворого, запустив серце, була зупинка серця.
Він дав чоловікові друге життя. В цей же час, навіть не одягнувшись, в одних халатах, прибігли дві медсестри і лікар з амбулаторії по вул. Северинівська, 105А. Під'їхала швидка і забрала хворого. Як важливо в наш час не бути байдужим до всього, що відбувається поруч. Велике людське дякую всім, хто взяв участь у порятунку життя людини. Величезне дякую чоловікові джипа, який опинився в потрібний час поруч (в цій метушні імені не впізнали).", - пише Наталія Лобода.