Клієнти " Нової Пошти "скаржаться на биті посилки і затримки у відділеннях: "Сноуборд засунути в..."

Березень 2021 року стрімко наближається до свого логічного кінця, а на носі у багатьох підприємств і компаній в Україні відповідальний період карантину і обмежувальних заходів. У "Новій пошті" втомилися від постійних звинувачень і вирішили виправдатися сюжетом на телебаченні про нібито відмінний сервіс. Тут все і почалося, в мережі українці розповіли свої реальні історії "співпраці" з "НП".

Нова пошта, скріншот: YouTube
Нова пошта, скріншот: YouTube

В Одесі сталася містична аварія-двічі за рік в одне місце

Стало відомо про те, що в Одесі сталася страшна ДТП. Автомобіль врізався в підземний перехід. Рік тому на цьому ж місці сталася аналогічна аварія. Таким чином повідомляється, що в ніч на 20 березня в Одесі на Привокзальній площі легковий автомобіль врізався в огорожу підземного переходу. У мережі опублікували кадри з місцевих камер відеоспостереження.

Аварія в Одесі, фото: скріншот з відео
Аварія в Одесі, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Неадекват побив пенсіонерку заради останніх 300 гривень: злякався і втік в інше місто

Стало відомо про те, що співробітники правоохоронних органів затримали підозрюваного, який побив 95-річну жінку, і при цьому забрав всі її заощадження. Із заявою в поліцію звернулася 26-річна мешканка Києва. Вона стверджує, що кілька днів тому, приблизно о четвертій ранку на її стареньку бабусю стався замах.

Побив пенсіонерку і втік, фото: скріншот з відео
Побив пенсіонерку і втік, фото: скріншот з відео

До лав українських рятувальників пробився майор з лапками - кабінет є, форму дали

Прийшли новини з "світу добра". Так, український рятувальник Артур Моркотенко привів до лав мужніх надзвичайників вусатого товариша. Виявилося, що співробітник ДСНС буквально врятував кошеня від голодної смерті, а тепер у тварини є своє місце, звання, ім'я і навіть спеціальна форма.

Історія кота-майора Чіваса, скріншот: Facebook
Історія кота-майора Чіваса, скріншот: Facebook

Кличко - 45, на ринг знову? Нові рекорди легенди українського боксу і чим зараз живе ТАТО-одинак, бізнесмен і філантроп

У четвер, 25 березня, легендарний укранський спортсмен, світова зірка боксу Володимир Кличко відзначає велику дату - 45 років. Вже більше чотирьох років Вова не виходить на ринг – останній раз ми бачили легенду в бою в квітні 2017 року, коли він видав яскравий виступ, але програв нокаутом Ентоні Джошуа.

Володимир Кличко, Getty Images
Володимир Кличко, Getty Images