Популярна українська співачка і акторка Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, поділилася з багатомільйонною армією шанувальників радісною новиною в своєму Instagram.

Нещодавно 37-річна виконавиця хітів "Нічна жриця" і "Королева ночі" розмістила в соцмережі гарячі кадри з єгипетського курорту Шарм-ель-Шейх, де вона відпочиває з двома доньками – 16-річною Машею і 9-річною Алісою. В цей же час більшість українців змушені залишатися вдома через нові карантинні обмеження.

На опублікованих фотографіях зірка позує в золотому відкритому купальнику, чорних окулярах і кепці. Оля не соромиться демонструвати свою струнку фігуру на радість фанатам.

"Ну коротше поїхали) 1234? П'ята здалася занадто, навіть мені))))", - підписала знімки Полякова.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

"Коняка!!! 👏", "Так, показала себе з усіх боків. Але ж є що показати! 🔥🔥🔥🔥", "Знімайте труси Оля!!!" - зазначили коментатори.

скріншот

скріншот

скріншот

Оля Полякова, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що Оля Полякова і Дзідзьо допомогли маленьким українцям чаєм і шоколадками: "10 мільйонів гривень".

Нагадаємо, Оля Полякова показала бодіпозитив в дії, це потрібно побачити: "Обожнюю її!"

Як повідомляв портал Знай.uа, 16-річна донька Олі Полякової Маша показала інтим пальцями просто в машині.

Також портал Знай.uа писав, як Андрій Данилко вимкнув Вєрку Сердючку і шльопнув по попі Олю Полякову.