У неділю, 21 березня, відбувся 9 випуск 11 сезону "Голос країни", в якому талановиті вокалісти продовжили битися в боях за місця в командах Олега Винника, Дмитра Монатіка, Надії Дорофєєвої і Тіни Кароль.

Попереду на учасників проекту чекає найзапекліший етап – нокаути. Запрошені зіркові радники допоможуть тренерам не помилитися і зробити правильний вибір.

Так, на офіційній сторінці вокального шоу в соцмережі Instagram повідомили, що Монатіку прийде на допомогу солістка гурту The Hardkiss Юлія Саніна. Незважаючи на те, що артистка міцно дружить з Тіною Кароль, вона все ж вирішила стати радником саме Монатіка.

Як відомо, виконавиці хіта "Скандал" в нокаутах підказуватиме молдавський мачо і тренер 10 сезону Дан Балан, з яким їй приписують роман.

"Юлія Саніна стане радником Діми Монатіка в нокаутах 🔥 Не пропусти вже цієї неділі о 21:00 на 1+1 ❤️ Чекаєш на ефір?" - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Олег Винник ніжно заспокоїв збуджену Тіну Кароль: "Коли не хочеш пояснювати".

Нагадаємо, Тіна Кароль возз'єднається з Даном Баланом після скандалу: "Досить пхати в усі діри".

Як повідомляв портал Знай.uа, ведучий "Голос країни" Юрій Горбунов розкрив несподіваний талант: "Брат навчив".

Також портал Знай.uа писав, що Іван Дорн допоможе Олегу Виннику знайти головний голос країни: "Хто його сюди пустив".