Відома українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить радувати шанувальників свіжими публікаціями в соцмережі Instagram. Відомо, що за життям артистки стежить більше 6 мільйонів підписників.

38-річна знаменитість розповіла про неприємний випадок, який стався з нею 26 березня. Так, пластичний хірург з Узбекистану в Instagram виклав відео, де робить операцію на носі дівчині, яка зовнішністю дуже схожа на Лободу. Він навіть відмітив зірку в своїх Insta Stories.

Світлана пояснила, що в кріслі пластичного хірурга сидить не вона, а інша дівчина. Зараз артистка знаходиться в Москві, де презентує свою нову пісню "Рідний".

Лобода розлютилася, коли дізналася про вчинок лікаря, тому вона пригрозила йому судовим позовом.

"У цей час в Узбекистані пластичний хірург робить операцію якійсь дівчинці та підписує її моїм прізвищем. Ну що сказати, молода людина, так ви вляпалися! Мої юристи вже з вами зв'язуються. Готуйте велику моральну компенсацію", - заявила Лобода.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Світлана Лобода на Вечірньому Урганті звернулася до коханої людини: "Настав час".

Нагадаємо, Світлана Лобода зізналася в коханні до Максима Галкіна просто перед донькою: Євангеліна не проти.

Як повідомляв портал Знай.uа, Світлана Лобода запросила на секретний концерт: лише для обраних.

Також портал Знай.uа писав, що Світлана Лобода вже не приховує своїх почуттів: "Мій рідний, я сумувала".