Нещодавно на телеканалі СТБ відбулася прем'єра 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк", героєм якого став харківський бізнесмен Михайло Заливако.

У четвертому випуску проекту, який відбувся у п'ятницю, 26 березня, відбулося чимало цікавих подій, серед яких провокація для учасниць у барі, два індивідуальних побачення з Лізою та Анною, а на завершення пишний бал у стилі епохи Відродження.

Всі дівчата виглядали на балу дуже ошатно, щоб звернутися на себе увагу "холостяка". На торжество запросили Микиту Добриніна з 9-го сезону, Макса Михайлюка з 10-го сезону, а також фіналіста "Холостячки" Олексія Тригубенка і ведучого проекту Григорія Решетника.

Потім відбулася церемонія троянд, на якій Заливако вигнав двох учасниць. Так, 22-річна дизайнерка з Дніпра Аня Гузєєва загравала з другом "холостяка", що, природно, є неприпустимим у рамках шоу.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Без троянди також залишилася 29-річна організаторка модних показів Вікторія. Михайлу здалося, що дівчина не щира, оскільки весь час приховує справжні емоції за посмішкою.

У наступному випуску побачення проходитимуть у культурній столиці України – Львові. У проекті залишилося всього 10 дівчат.

Нагадаємо, Михайло Заливако влаштував учасницям побачення з колишніми "Холостяками": Тригубенко, Михайлюк, Добринін.

Як повідомляв портал Знай.uа, учасниця "Холостяка" з Михайлом Заливако опинилася "поруч" з Льошею Тригубенком.

Також портал Знай.uа писав, що найскандальніша учасниця "Холостяка" Надін нарвалася на гнів українців: "Фальшивка і аферистка".