Підліток загинув за загадкових обставин, тіло знайшли випадково: "Померли всі рідні"

У місті Радомишль на Житомирщині днями сталася жахлива трагедія. Там за загадкових обставин загинув 17-річний Іван Мисливий. І зараз стали відомі моторошні деталі.

Переведення годинника, скріншот: YouTube
Переведення годинника, скріншот: YouTube

Перехід України на літній час 2021: коли, навіщо і як зберегти свіжу голову

Після тривалого галасу в ЗМІ і неточних заяв від народних депутатів Україна все таки перейде на літній час. Тепер стрілки годинника, в ніч з 27 на 28 березня, потрібно буде перевести на годину вперед.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Укрзалізниця, скріншот: YouTube
Укрзалізниця, скріншот: YouTube

"Укрзалізниця" поміняла розклад поїздів на 1 день — уважно подивіться у свій квиток

Українцям розповіли, як вплине перехід на літній час на рух поїздів "Укрзалізниці".

Електрика, фото: Getty Images
Електрика, фото: Getty Images

Година Землі 2021: коли вимикати світло і навіщо це потрібно

У суботу, 27 березня, відзначається міжнародна подія – Година Землі. У цій статті ви дізнаєтеся, як і навіщо проводити цю подію, а також як провести цей час з користю.

Шторм, фото: Unian
Шторм, фото: Unian

З'явився прогноз погоди на останній вихідний березня 2021 року. Синоптики обіцяють, що в неділю, 28 березня, погода залишиться досить теплою, проте на зміну сонечку і ясному небу можуть прийти опади через штормовий циклон.