Юлія Мендель, фото: Instagram
Юлія Мендель, фото: Instagram

Секретар Зеленського Мендель покаже українцям нову "ювелірку": "Що за понти?"

Відома на всю країну журналістка, особистий прессекретар українського президента Володимира Зеленського Юлія Мендель продовжує розповідати своїм підписникам в соціальних мережах цікаві історії про те, як у неї йдуть справи. Цього разу Юлія Мендель анонсувала вихід нового інтерв'ю. Президентський прессекретар прийшла в гості до журналістів телеканалу "Дом".


Пенсіонер, скріншот: Youtube
Пенсіонер, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Як уникнути відрахувань з пенсій: українським людям похилого віку дали вичерпну відповідь

Переплата пенсій - це сума пенсії, яка була виплачена з різних причин понад розмір, визначений законодавством. З урахуванням підвищень, надбавок, сум індексації та інших доплат до пенсій. Однією з основних причин виникнення переплат пенсій є несвоєчасне повідомлення органів ПФУ про працевлаштування з вини пенсіонера.

Бій Повєткін-Уайт, скріншот: YouTube
Бій Повєткін-Уайт, скріншот: YouTube

Зі світу великого боксу прийшли цікаві новини. Так, в суботу, 27 березня, в Гібралтарі на арені Europa Point Sports Complex відбувся реванш тимчасового чемпіона WBC у важкій вазі Олександра Повєткіна проти британця Ділліана Уайта.

Побутовий газ, скріншот: YouTube
Побутовий газ, скріншот: YouTube

Багато наших читачів вже знають, що в Україні різко зросли тарифи на комунальні послуги за останні кілька років. Цього разу українка, яка в черговий раз побачила підвищення тарифів на газ, доволі здивувалася "тихому" підняттю цін і заявила, що попередження не було, в квитанціях не писали, і в повідомленнях на телефон теж нічого не надходило.

ООС, facebook.com/pressjfo.news
ООС, facebook.com/pressjfo.news

Одинадцять порушень режиму повного і всеосяжного припинення вогню зафіксовано в районі проведення операції Об'єднаних сил за минулу добу, 27 березня. Про це повідомляє пресштаб ООС в ранковому зведенні в соціальній мережі Facebook. Збройні формування Російської Федерації обстрілювали позиції наших військовослужбовців із заборонених мінометів 82-го калібру, гранатометів різних систем, стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів і протитанкових гранатометів.