Відома українська співачка Наталія Могилевська, яка нещодавно здивувала перевтіленням у блондинку, замислюється повернутися в натуральний образ.

Про це виконавиця написала на своїй сторінці в Instagram.

Не так давно Наталія Могилевська знову опинилася на піку популярності завдяки новим композиціям і виходом власної колекції ювелірних прикрас. Більш того, співачка шокувала шанувальників, коли вийшла в світ блондинкою.

Але, недовго музика грала-Наталія Могилевська задумалася над тим, щоб повернути свій натуральний колір волосся. Вона вирішила запитати думки шанувальників з цього приводу, оскільки не може сама визначитися з вибором.

"Все частіше замислююся про перехід в свій звичний коричневий колір, тільки за весь час так і не зрозуміла який вам подобається більше. Блондинка або шатенка? Даю завдання своєму менеджеру скласти підсумкову статистику по всім коментарям 😂 тому чекаю відповідь! ",- написала співачка.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

До посту Могилевська також прикріпила архівне фото, на якому постала ще в старому образі – непомітний макіяж і русявий колір волосся. Також на Наталії був яскравий наряд у вигляді леопардової спідниці, сорочки з глибоким декольте і пальто з принтом зебри.

У коментарях шанувальники розділилися в думках: деякі заявили, що з блондом їй краще, оскільки виглядає вона з ним молодше, а інші віддали перевагу співачку з натуральним кольором волосся.

Нагадаємо, що Наталя Могилевська видала всю правду через Ані Лорак: "розбита чи ні?".

Як повідомляв портал Знай.uа, Могилевська запропонувала шанувальникам вгадати факти з її життя.

Також Знай.uа писав, що Наталя Могилевська підняла шанувальникам настрій, взявши участь у новому челленджі.