Вбивство Олександра Мандича, фото: Нацполіція
Вбивство Олександра Мандича, фото: Нацполіція

Тіло активіста Майдану знайшли в лісосмузі: його викрали і довго катували

Під арешт було взято трьох підозрюваних у викраденні та вбивстві Олександра Мандича, активіста Майдану і добровольця (позивний "Ташкент"), тіло якого виявили раніше в лісосмузі за містом. Про це повідомила Київська міська прокуратора.

Юлія Болтова, фото з Facebook ООС
Юлія Болтова, фото з Facebook ООС

Захисниця України зважилася на сміливий вчинок і стала прикладом для побратимів

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Начальниця медичного пункту однієї з військових частин, сержант Юлія Болтова, яка зараз виконує завдання в районі ООС, одна з перших у своїй військовій частині вакцинувалася від коронавірусної інфекції. Першу дозу вакцини "AstraZeneca/Covishield" Юлія отримала у військовому госпіталі Часів Яр.

Аліна Гросу, instagram.com/alina_grosu/
Аліна Гросу, instagram.com/alina_grosu/

Аліна Гросу оголила своє "пузо" і зізналася, що всередині

Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала на території Російської Федерації, частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram. Гросу вирішила показати своє "пузо", яке насправді виявляється плоским і спортивним.

Наталя Могилевська / фото: Instagram
Наталя Могилевська / фото: Instagram

Наталія Могилевська наважилася на кардинальні зміни: "Все частіше замислююся"

Відома українська співачка Наталія Могилевська, яка нещодавно здивувала перевтіленням у блондинку, замислюється повернутися в натуральний образ. Про це виконавиця написала на своїй сторінці в Instagram.

Ані Лорак, фото з Instargram
Ані Лорак, фото з Instargram

Ані Лорак "забула" надіти білизну і засвітила зайве

Нещодавно 42-річна знаменитість повернулася до рідного Києва, де зустрілася з радіоведучим на "Люкс ФМ", а також засновником YouTube-каналу" Слава+ " славою Дьоміним. Цього разу Кароліна похизувалася відвертим вбранням, яке вона приміряла під час шопінгу.

пожежа, фото з Facebook МВС
пожежа, фото з Facebook МВС

Українців попередили про масові пожежі: у МВС показали тривожні дані

Представники Міністерства внутрішніх справ України закликали населення країни відмовитися від сезонного спалювання сміття, листя та іншої рослинності. Про це повідомляє прес-служба відомства в соцмережі Facebook.