Нещодавно на телеканалі СТБ відбулася прем'єра 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк", героєм якого став харківський бізнесмен Михайло Заливако.

У мережі вже ходять чутки про те, що переможницею проекту стане колишня дружина глави Офісу президента Андрія Богдана – Анна Сторожук. При цьому дівчина зберігає інтригу до останнього і не визнається багатотисячній аудиторії в Instagram, чим закінчився для неї проект.

Анна Богдан / фото : instagram.com/hannastorozhuk/
Анна Богдан / фото : instagram.com/hannastorozhuk/

На неофіційній сторінці "Холостяка" опублікували один з доказів того, що саме Сторожук підкорила серце Заливака. Так, у публікації зазначається, що мати Михайла Лариса нібито підписана на Анну після завершення зйомок. Це як мінімум говорить про те, що вони вже знайомі і як максимум, що дівчина перемогла у фіналі.

"Лариса Заливако, вона ж мама Михайла – підписана на Анну Богдан", - йдеться в пості.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

При цьому одна з глядачок уточнила в коментарях, що мама "холостяка" вже відписалася від ймовірної переможниці.

"Все, вже відписалася, зрозуміли що паляться, при чому на рівному місці.... Ну я засмучуся дуже якщо це дійсно правда і вона переможе 🤨", - написала дівчина.

скріншот

скріншот

Нагадаємо, ймовірна переможниця "Холостяка 11" Анна Богдан заразилася ковідом на зйомках.

Як повідомляв портал Знай.uа, "холостяк" Михайло Заливако залишив без троянд найяскравіших учасниць – хто пішов зі скандалом

Також портал Знай.uа писав, що учасниця "Холостяка" судиться через звинувачення в ескорті: "Змушена зробити заяву".