Учасниця українського "Холостяка" і можлива обраниця Михайла Заливако Анна Богдан показала, як вона розважається з іншими дівчатами на проекті.

Відповідний ролик дівчина опублікувала в Insta-stories.

Одна з учасниць 11 сезону "Холостяка" Анна Богдан (Сторожук) вже встигла набрати популярність в соціальних мережах. Справа в тому, що шанувальники проекту почали активно обговорювати той факт, що саме ця дівчина отримає заповітну каблучку від Михайла Заливако. Сама ж Анна ніяк не підтвердила цей факт, а також не бажає обговорювати з фанатами колишнього чоловіка Андрія Богдана.

Поки в мережі не вщухають обговорення, дівчина ділиться веселими буднями зі зйомок програми"Холостяк". Цього разу Анна Богдан показала, як вона з Юлією Карнаух, Дариною Ставнича та Лолою Лавинецькою грає в "камінь, ножиці, папір".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

За підсумками "змагань", перемогу здобула Лола, яка вже покинула проект. На що конкретно сперечалися дівчата Анна не написала, проте запропонувала шанувальникам вгадати самостійно. За кадром можна було почути, що дівчата боролися за першість у чомусь.

"І так кожен раз. Як ви думаєте, що ми робимо?",- написала Сторожук у віконці для відповідей.

Нагадаємо, що ймовірна переможниця "Холостяка 11" Анна Богдан заразилася килимом на зйомках.

Як повідомляв портал Знай.uа, екс-дружина Андрія Богдана отримає серце "Холостяка" Михайла Заливако: фінал розкритий.

Також Знай.uа писав, що колишня Андрія Богдана відсвяткувала день народження з " Холостяком "і конкурентками:"Казка".