Нещодавно в Танзанії пройшли похорони президента Джона Магуфулі, на які прийшли сотні людей. Через величезне скупчення народу, на стадіоні в місті Дар-ес-Салам сталася масова тиснява, в результаті якої загинуло 45 людей.

Видання The East African повідомляє, що в числі загиблих – мати і четверо її малолітніх дітей, сім'ю поховали два дні тому. Відомо, що постраждало щонайменше 37 громадян.

похорон президента Танзанії, фото The Citizen, NMG
похорон президента Танзанії, фото The Citizen, NMG

Уточнюється, що 62-річний президент пішов з життя незабаром після того, як зробив гучні заяви про пандемію коронавірусу.

Раньше Джон Магуфулі говорив, що в Танзанію хвороба не проникла і від неї допомагають молитви. За деякими даними, причиною його смерті стала викликана коронавірусною інфекцією хвороба covid-19, від якої він намагався вилікуватися в інших країнах.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Раніше ми писали про те, що депутатка німецького парламенту (Бундестагу) Карін Штренц померла під час авіаперельоту з Куби до Німеччини. Чиновниці було всього 53 роки. Її колега Лаут Реберг повідомив, що Штренц знепритомніла під час польоту.

Нагадаємо, у віці 99 років в Кенії пішла з життя зведена бабуся колишнього президента США Барака Обами.

Як повідомляв портал Знай.uа, без ознак життя у власній квартирі знайшли тіло колишнього начальника транспортного управління справами президента РФ 72-річного Дмитра Аносова.

Також портал Знай.uа писав, що у Російській Федерації зарізали відомого бійця змішаного стилю (ММА) Алана Хадзієва.