Ані Лорак, фото з Instargram
Ані Лорак, фото з Instargram

"Мої улюблені": Ані Лорак показала ексклюзивне відео, раніше ніхто не бачив

Відома українська співачка Ані Лорак (Кароліна Куєк), яка зараз живе в Росії, активно веде свою сторінку в Instagram, де часто радує багатомільйонну армію шанувальників новими публікаціями. Цього разу Кароліна показала ексклюзивне відео зі зйомок нового кліпу на пісню "Наполовину", яке 30 березня з'явилося на YouTube-каналі зірки.

Українці на карантині, фото: Unian
Українці на карантині, фото: Unian

Кредити на "паузу" в червоній зоні: українці благають про допомогу, неможливо заробити

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Українці не справляються з оплатою кредитів і просять допомоги у держави. Відповідна петиція з'явилася на сайті президента України. Ініціатором петиції виступив Воровський Артур Петрович і опублікував її 29 березня 2021 року. У тексті він звертається з вимогою ввести заморозку, зупинку на нарахування відсотків за кредитами на час дії карантину в червоній і помаранчевій зонах.

Черга за пенсією, скріншот: YouTube
Черга за пенсією, скріншот: YouTube

Українці мають право "докупити" стаж для пенсії: що зміниться вже з 1 квітня

Відповідно до статті 26 Закону України від 09.07.2003 №1058 "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування" громадяни мають право на призначення пенсії за віком після досягнення віку 60 років, є необхідний страховий стаж.

Полякова, скріншот з відео
Полякова, скріншот з відео

Оля Полякова без макіяжу зробила пропозицію для обраних

Популярна українська співачка Оля Полякова запропонувала своїм передплатникам і всім бажаючим ексклюзивний Б'юті Бокс від неї в лімітованій кількості. На своїй сторінці в соцмережі Instagram Оля Полякова опублікувала нову фотографію зі згаданими б'юті боксами зі своїм зображенням на кожному з них.

Юлія Левченко, instagram.com/levchenkou
Юлія Левченко, instagram.com/levchenkou

"Хотіла таку": українська чемпіонка Юлія Левченко перетворилася на ляльку Барбі

Українська легкоатлетка, яку називають однією з найвродливіших спортсменок країни, Юлія Левченко показала кадри з тренувань. Цього разу спортсменка опублікувала два фото на біговій доріжці, які зробила під час виснажливих тренувань.

військові, фото з Facebook ООС
військові, фото з Facebook ООС

Захисники помітили на Донбасі нові об'єкти бойовиків: зміцнювали позиції

За останню добу в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі бойовики сім разів порушили режим припинення вогню, з яких 6 обстрілів і 1 факт інженерного обладнання позицій. Поблизу Авдіївки та Пісків, російсько-окупаційні війська здійснили обстріли позицій українських захисників, використовуючи протитанкові гранатомети, а в передмісті Широкиного – великокаліберні кулемети.