У неділю, 28 березня, відбувся 10 випуск 11 сезону "Голос країни", в якому талановиті вокалісти продовжили битися за місця в командах Олега Винника, Дмитра Монатіка, Надії Дорофєєвої і Тіни Кароль.

Попереду на учасників проекту чекають фінальні нокаути, після яких почнуться прямі ефіри і відбудеться чвертьфінал. Запрошені зіркові радники допоможуть тренерам не помилитися та зробити правильний вибір.

Відомо, що Тіні Кароль прийде на допомогу молдавський мачо, тренер "Голосу" 10 сезону Дан Балан, з яким співачці приписують роман.

Так, на офіційній сторінці вокального шоу в соцмережі Instagram повідомили, що головний улюбленець Кароль з солодким голосом Микита Ломакін виконає на нокаутах хіт "Ти нещадна", під який Дан Балан закружляє у танці Тіну.

"Чи зможе Микита Ломакін пройти до прямих ефірів 11 сезону головного вокального шоу країни? 🎙 І чи допоможе радник Дан Балан Тіні Кароль зробити правильне рішення і вибрати сильних чвертьфіналістів? Поділися своєю думкою в коментарях ⬇️", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше ми писали про те, що солістка гурту The Hardkiss Юлія Саніна на "Голосі країни" проміняє подружку Тіну Кароль на Монатіка.

Нагадаємо, Дан Балан возз'єднається з Тіною Кароль і допоможе їй зробити вибір на "Голосі країни".

Як повідомляв портал Знай.uа, Тіна Кароль покрутила стегнами під народну пісню на "Голосі країни" від справжнього козака: "Переможець".

Також портал Знай.uа писав, що Надя Дорофєєва кине своїх вихованців у запеклий бій: фінал "Голосу країни" все ближче.