Дочка відомої української співачки Олі Полякової Маша похвалилася неоднозначними знімками на тлі нічного Києва.

Відповідний пост дівчина опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Маша Полякова відома українцям здебільшого через зіркову маму, проте дівчина і своїми силами добре справляється. На даний момент за життям Марії стежить вже більше 173 тисяч чоловік, а її публікації збирають все більше лайків.

Цього разу блогерка вирішила показати, як проводить вільний час на локдауні в Києві. Щоб не гаснути з нудьги будинку, Полякова вирішила вибратися на нічну прогулянку зі своїм одеським другом. Вони відвідали знаменитий скляний міст біля Арки Дружби народів, звідки дівчина показала кілька знімків.

На фото Марія Полякова постала в повністю чорному вбранні, що складається з млинцевого плаща, вільних джинсів, темного берета і фірмового шарфа Versace.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Трохи естетики нічного Києва, а ви любите гуляти вночі ??",- написала дівчина.

Але шанувальників привернув не стильний образ висхідної зірки, а її поведінка – Полякова на камеру показала середній палець і зробила самовдоволене обличчя. Вже на наступному кадрі вона стала більш позитивною, позуючи разом зі своїм другом.

Нагадаємо, що 16-річна Маша Полякова гуляє на курорті в нижній білизні, мама не проти.

Як повідомляв портал Знай.uа, 16-річна дочка Полякової оголила пікантні форми, але попалася на Фотошопі.

Також Знай.uа писав, що Маша Полякова без сорому потрясла голим задом:"ще нічим не прославилася".