Вєрка Сердючка – персонаж створений народним артистом України Андрієм Данилком. Відомий продюсер і детектив шоу "Маска" не часто радує багатотисячну аудиторію в Instagram.

Однак на офіційній сторінці Вєрки Сердючки в четвер, 1 квітня, опублікували кумедну фотографію, на якій зображена "мама" – головний персонаж виступів Данилка, яку грає 53-річна Інна Білокінь.

На знімку "мама" позує в смішній позі навпроти напівроздягненого чоловіка. Відомо, що сценку зняли на головній столичній вулиці Хрещатик.

"Мама знову знайшла красивого хлопчика?))", "А що це відбувається на Хрещатику??? ❤️❤️❤️😄😄😄", "Мама запалює! 💐👏👏👏 ", "Мама давай 😂❤️", "Мама принадність!!!!! ❤️", "Класні! ❤️❤️❤️", "Брейк 🔥🔥🔥😂😂", "Інна супер! ❤️", "Пам'ятаю цей виступ, мама дала тоді джазу!!! 🔥🔥🔥" - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

мама Вєрки Сердючки, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що Вєрка Сердючка "сповідалася" найріднішій жінці в стародавньому замку: "І сумно, і смішно".

Нагадаємо, Андрій Данилко вимкнув Вєрку Сердючку і шльопнув по попі Олю Полякову.

Як повідомляв портал Знай.uа, Андрій Данилко перезбудився на "Масці" і кинувся до Циклопа: "Хто нагодував віагрою?"

Також портал Знай.uа писав, що шоу "Маска" під копірку повторили чужі костюми, нічого свого: міжнародний скандал.