Синій спорткар Audi RS 6 Avant скандального блогера Едварда Біла 1 квітня потрапив в аварію за участю п'яти автомобілів на Садовому кільці в Москві, в якому серйозно постраждала жінка. Варто зазначити, що саме в цьому місці рік тому сталася ДТП за участю актора Михайла Єфремова.

Інформація про винуватця ДТП в мережі різна – одні ЗМІ вказують, що за кермом був друг блогера, а інші, що це був він сам.

"За попередніми даними, водій одного з автомобілів здійснив виїзд на зустрічну сторону руху, де і скоїв зіткнення з чотирма автомобілями", - повідомили в пресслужбі ДІБДР Москви.

Едвард Біл, фото з Instagram
Едвард Біл, фото з Instagram

За попередніми даними, в аварії постраждала жінка, яка зараз перебуває в реанімації. Постраждала була за кермом Volkswagen.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Синя Audi належить популярному пранкеру Едварду Білу. Згідно з даними Telegram-каналу RT, водій, який влаштував аварію, їздив з підробленими номерами.

скріншот

скріншот

Едвард заявив, що в момент ДТП за кермом його спорткару Audi RS 6 Avant був його друг, сам він тільки приїхав на місце інциденту, щоб розібратися в ситуації.

скріншот

У той же час Life Shot з посиланням на джерело в поліції уточнює, що після аварії Біл пересів з водійського сидіння на заднє.

скріншот

@bil_edward.production

♬ оригинальный звук - Edward Bil

Нагадаємо, учасниця "Танців з зірками" Холоденко втратила батька, матір забрали в ту ж лікарню.

Як повідомляв портал Знай.uа, популярну тіктокерку розчавило дерево: її оплакують сотні тисяч людей.

Також портал Знай.uа писав, що у США помер YouTube-блогер Мозес Маккормік, який умів спілкуватися 50 різними мовами світу.