Нещодавно відбулася прем'єра 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк", героєм якого став харківський бізнесмен Михайло Заливако.

У 5 випуску проекту, який показали на телеканалі СТБ у п'ятницю, 2 квітня, стало відомо про повернення однієї з учасниць 28-річної Анни Богдан (Сторожук). Варто уточнити, що ймовірна переможниця проекту була відсутня більше тижня через те, що підхопила коронавірусну інфекцію.

При цьому інші дівчата не заразилися і ходили на справжні побачення з Заливако. Аня ж спілкувалася з "холостяком" лише по відео-зв'язку. Дівчата явно не чекали на головну суперницю на церемонії, сподіваючись, що вона не скоро повернеться на проект. Однак щаслива Богдан зайняла місце поруч з дівчатами і навіть отримала троянду.

"Повернення "заблукавшої овечки в стадо" 😂 дівчата не зраділи Ані, а ось радий Міша, як думаєте? 👇" - йдеться на офіційній сторінці проекту в Instagram.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

скріншот

"Думка редакторів про учасниць проекту топ 😆😆😆 і так кожен сезон 😆👌", "Дубай вже проплачено😁", "Якось грубувато написали)😏", - зазначили глядачі в коментарях.

скріншот

Потім у публікації змінився підпис: "Повернення Ані в "бойові ряди".

скріншот

Нагадаємо, Холостяк зачиняється? Михайло Заливако більше не даватиме троянди учасницям.

Як повідомляв портал Знай.uа, "Холостяк" Заливако виконав своє бажання з сором'язливою Дашею: наймиліший поцілунок.

Також портал Знай.uа писав, що найскромніша учасниця "Холостяка" розкрилася з несподіваного боку: "Плакати хочеться".