З сусідньої Російської Федерації, де щодня відбуваються дуже дивні події, прийшли доволі тривожні новини. Так, у Московській області в містечку Ногінськ пенсіонер замовив вбивство свого пасинка. А здійснити підступні плани було доручено боржнику чоловіка.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з місцевих телеканалів.

Журналісти повідомляють, що житель Ногінська, 62-річний Микола, замовив вбивство пасинка своєму боржнику. Він пообіцяв знайомому, з яким раніше відбував покарання, пробачити борг нібито в 700 тисяч рублів (250 тис грн). Зловмисник поставив умову: вбити його пасинка — 34-річного Владислава.

Російська поліція, скріншот: YouTube
Російська поліція, скріншот: YouTube

Олександр конфліктував з сином своєї колишньої дружини. Йому не подобалося, що Владислав поводиться в будинку дуже "по-хазяйськи". Через це в 2019 році житель Підмосков'я навіть підпалив свій будинок, де вони жили всією сім'єю.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Тоді відносно Олександра порушили кримінальну справу за умисне знищення майна. Він усвідомлював, що на суді пасинок виступить проти нього, тому вирішив усунути його.

пожежа, скріншот
пожежа, скріншот

У разі відмови від пропозиції жителя Ногінська погрожував знайомому розправою. Однак той звернувся до поліції. Правоохоронці видали йому паспорт і права пасинка, щоб вітчим повірив у смерть. Олександра затримали співробітники правоохоронних органів, коли він повертав знайомому боргову розписку за виконане замовлення.

Тепер, окрім справи про підпал, його судитимуть за організацію замаху на вбивство. Фігуранта кримінальної справи відправили під варту.

Раніше повідомляли, хлопець поділився з мамою спадщиною і залишився ні з чим: посварилися на все життя.

Як повідомляв Знай.uа, таксист відкусив жінці мізинець і побився з її чоловіком.

Знай.uа писав, замовив вбивство батька заради спадщини: 19-річний українець пожертвував сім'єю через гроші.