Учасниця 11 сезону "Холостяка" Юлія Бельченко поділилася емоціями після потрійного спілкування з Михайлом Заливако та Олександрою Миколюк.

Відповідне відео дівчина опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Відомо, що Юлія Бельченко, яка прославилася під прізвиськом "Зайка", вже встигла полюбиться глядачам "Холостяка" і стала однією з фавориток шанувальників. Дівчині вдалося роздобути перше побачення на проекті і перший поцілунок з Михайлом Заливако, проте з кожною програмою їх особистого спілкування стає все менше.

Нещодавно Юлія вирішила поділиться з шанувальниками емоціями після спілкування з холостяком в компанії своєї конкурентки Олександри Міклюк. Це сталося під час балу в стилі епохи Відродження. Дівчина зазначила, що їй була неприємна розмова, проте ніякої неприязні до своєї конкурентки вона не відчуває.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Я вперше опинилася з Мішею не наодинці, а в присутності іншої дівчини. Ситуація незручна і не комфортна. Які емоції я відчувала в той момент? - Просто хотілося, щоб це скоріше закінчилося😬 ... 🌹 чи була конкуренція? - Звичайно. Але вона була дорослою і чесною. Ми не топили і не намагалися якось надмірно виділитися на тлі суперниці",-написала "Зайка".

Нагадаємо, що учасниці "Холостяка" з Михайлом Заливако зіткнулися з проблемою: "можеш ногу ховати?".

Як повідомляв портал Знай.uа, у мережі опублікували можливих фіналісток 11 сезону "Холостяка" з Михайлом Заливако.

Також Знай.uа писав, що "Зайка "Юлія розповіла про новий тиждень на проекті"Холостяк".