У Російській Федерації просто під час матчу помер 18-річний футболіст - він втратив свідомість, а медики не встигли йому допомогти.

Про подробиці події пишуть місцеві ЗМІ.

Повідомляється, що інцидент стався на стадіоні "Торпедо" в місті Орехово-Зуєво Московської області. 18-річному футболісту Микиті Сидорову, який грає за команду "Знамя труда", стало погано стало погано через 5 хвилин після початку другого тайму, після чого він втратив свідомість і помер.

За словами директора ФК "Знамя труда" Михайла Пузанова, на поле відразу ж вибіг тренер команди і лікар, щоб надати першу допомогу. Слідом за ними пішов батько футболіста.

"Швидко під'їхали медики і реанімобіль. Пів години ми боролися за нього. Але, на жаль, втратили хлопця", - поділився Михайло Пузанов.м

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Микита Сидоров / фото: соцмережі
Микита Сидоров / фото: соцмережі

За попередніми даними, медики діагностували у хлопця аневризму головного мозку, яка і стала причиною смерті.

Директор футбольної команди зазначив, що всі гравці перед початком сезону проходять обов'язкову диспансеризацію і загальний медичний огляд. Пузанов заявив, що Микита Сидоров був одним з найздоровіших членів команди і лікарі до кінця боролися за його життя.

Нагадаємо, що легендарний фігурист раптово пішов з життя:"його любили за талант".

Як повідомляв портал Знай.иа, на 82 - му році життя помер колишній захисник ЦСКА і збірної СРСР з футболу легендарний гравець Валентин Афонін.

Також Знай.иа писав, що капітану національної збірної зламали ногу просто під час матчу: зігнулася, немов тростинка.