Відома українська співачка, яка на даний момент проживає на території Російської Федерації, Світлана Лобода розповіла про новий досвід.

Таким чином повідомляється, що зараз Світлана Лобода лежить вдома на карантині, вона отримала позитивний тест на коронавірус, і була змушена пропустити ряд своїх концертів, та інших важливих заходів.

Ось, наприклад днями в Росії відбулася премія "ЖАРА music awards", де співачка повинна була виступати. Але, замість цього лежить в ліжку.

Незважаючи на свій стан, Світлана вирішила обговорити це, і подякувати всім тим, хто підтримує її.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Спасибі всім глядачам телеканалу "ЖАРА" @zharatv за високу оцінку нашої роботи, засновнику премії - Еміну Агаларову @eminofficial і її душі і діючій силі - Олені Боске @helenboska за те свято, яке ви даруєте щороку і за те, що премія «ЖАРА» вручається навіть тим артистам, хто не зміг прийти, але кого вибрав глядач» - написала українська співачка.

Дівчина шкодує, що їй і команді не вдалося Показати номер, який вони так довго готували, але, незважаючи на це вона впевнена, що попереду їх чекають найяскравіші прем'єри і незабутні зустрічі.

Пост Світлани Лободи, фото: Instagram
Пост Світлани Лободи, фото: Instagram

Артистка отримала премію "Артист року", і нагорода була вже передана їй. Вона опублікувала фотографію з ліжка, а поруч з нею лежить сама статуетка.

Нагадаємо, Світлана Лобода звела чоловіків з розуму довжиною ніг:"все оживає, весна".

Як повідомляв портал Знай.uа, Світлана Лобода подає до суду на пластичного хірурга після операції на носі: "ви потрапили!"

Також портал Знай.uа писав, що Світлана Лобода зізналася в любові до Максима Галкіна прямо перед дочкою: Євангеліна не проти.