Володимир Зеленський в ході робочої поїздки в Катар заявив про підтримку бізнесу в Україні і розвиток комфортних умов для інвесторів.

Детальніше про це пише Офіс президента в Instagram.

Відомо, що 5 квітня президент Володимир Зеленський з дружиною вирушили на переговори в Катар, де вже встиг провести ряд зустрічей і укласти кілька меморандумів. За словами глави держави, підписані домовленості спрямовані на залучення інвесторів в Україну, а також розвиток спільного бізнесу.

"Наша країна готова виступити гарантом світової продовольчої безпеки. Торговельно-економічне співпраця - основа наших відносин з Катаром. Двосторонній товарообіг за результатами такого складного, "пандемічного" 2020 року досяг високих показників-майже 150 мільйонів дол. США", - заявив президент.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Володимир Зеленський також зазначив, що уряд планує зробити умови для бізнесу більш комфортними, а також залучити нових інвесторів.

"Вся моя команда, наш уряд активно працює над тим, щоб забезпечити прозорі і передбачувані умови для інвесторів, щоб бізнесу було комфортно працювати в нашій країні. Україна розглядає Катар як одного з ключових партнерів в регіоні Затоки і в арабському світі в цілому. Україна відкрита до залучення іноземних інвестицій, зокрема суверенних та інвестиційних фондів Катару, в таких напрямках, як високі технології, інфраструктура, фінансовий, енергетичний та аграрний сектори", - повідомив Зеленський.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський поділився результатами офіційного візиту до Катару.

Як повідомляв портал Знай.uа, Володимир Зеленський підписав указ, який передбачає прищеплення від 19 дорослого населення країни до кінця року.

Також Знай.uа писав, що Володимир Зеленський помчав з дружиною Оленою в теплі краї.