Скандальному блогеру Едварду Білу, який 1 квітня влаштував ДТП за участю п'яти автомобілів на Садовому кільці в Москві, пред'явили звинувачення в порушенні правил дорожнього руху. Йому загрожує до двох років в'язниці.

Відомо, що звинувачення пред'явили за частиною 1 статті 264 КК РФ "Порушення правил дорожнього руху та експлуатації транспортних засобів, що спричинило з необережності заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю".

Максимальне покарання за статтею – до двох років позбавлення волі. Про це повідомляють росЗМІ з посиланням на адвоката блогера Сергія Жоріна.

ДТП в Москві, фото Риа новости
ДТП в Москві, фото Риа новости

Також уточнюється, що Едвард Біл зізнався, що в момент аварії був за кермом, хоча раніше це заперечував. Блогера направлять на психіатричну експертизу.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Крім того, жінку, яка отримала травми і знаходиться на лікуванні, визнано потерпілою з моменту порушення кримінальної справи.

Едвард Біл, фото з Instagram
Едвард Біл, фото з Instagram

Нагадаємо, Едвард Біл влаштував масову ДТП на проклятому місці Єфремова, є загиблі. Варто зазначити, що саме в цьому місці рік тому сталася ДТП за участю актора Михайла Єфремова.

Як повідомляв портал Знай.uа, популярну тіктокерку розчавило дерево: її оплакують сотні тисяч людей. У Сполучених Штатах Америки популярна в соцмережі TikTok блогерка Рошель Хагер (Rochelle Hager) загинула в результаті нещасного випадку на автомобільній дорозі.

Також портал Знай.uа писав, що у США помер YouTube-блогер Мозес Маккормік, який умів спілкуватися 50 різними мовами світу.