Нещодавно відбулася прем'єра 11 сезону реаліті-шоу "Холостяк", героєм якого став харківський бізнесмен Михайло Заливако. Цього разу головний герой шоу захотів побачити учасниць без макіяжу.

Так, на офіційній сторінці телеканалу СТБ в Інстаграмі з'явився анонс нового випуску, який вийде в п'ятницю, 9 квітня. Судячи з анонсу, Михайло попросить учасниць шоу відмовитися від макіяжу, так як є любителем натуральної краси.

"Ой леле, що коїть цей бешкетник Холостяк: заборонити дівчатам користуватися косметикою протягом тижня - це ж як змусити чоловіка поголити бороду 😱 Дивіться вже завтра о 19:00, чим завершиться ця авантюра",- написано в пості.

"😂 😂 😂ось це нормальна тема", " потрібно дивитися 100%", "а маячня, вони не змиють повністю макіяж!", "Крутяк", " О це ж нарізки СТБ! Як завжди, заінтригувати нас!", "Головне щоб це було не перекручено як завжди", "Дівчата красиві вони і без макіяжу будуть виглядати чудово...", "Правильно зробив)", - коментували користувачі Мережі.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Найскандальніші учасниці "Холостяк 11" поскаржилися на проект: "можна виспатися"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Фаворитка "Холостяка" пережила глузування і відкрилася майже голому Міші: "Не соромиться"

Також «Знай.иа " писав, що Конкурентка втрутилася в побачення з "Холостяком" Заливако, але дівчина не розгубилася: "ситуацію можна вирішити келихом сухого"