Володимир Зеленський максимально наблизився до ворога на Донбасі і роздав воїнам подарунки

8 квітня 2021 року, стало відомо, що Президент України Володимир Зеленський вирушив на Донбас з робочою поїздкою. Глава держави відвідав передні позиції оборони, де зафіксували найбільшу кількість порушень раніше досягнутого режиму. Володимир Зеленський поспілкувався з воїнами ЗСУ, які служать на бойових позиціях, і вони розповіли йому про ситуацію на Донбасі.

Володимир Зеленський, фото: president.gov.ua
Володимир Зеленський, фото: president.gov.ua

Пристебнути не можна забути: копи допомогли водіям поставити кому в правильному місці - це може врятувати життя

Для всіх українських водіїв, а так само пасажирів, з'явилися вельми важливі новини. Виявилося, що далеко не всі учасники дорожнього руху згодні з діючими правилами, які стосуються застосування ременів безпеки в транспортному засобі. Тільки трохи більше 50% опитаних людей використовують річ, яка може врятувати життя.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Українці, скріншот: YouTube
Українці, скріншот: YouTube

Володимир Зеленський дав простим українцям право голосу: президент підписав закон про "Всеукраїнський референдум"

Президент України Володимир Зеленський підписав закон" Про всеукраїнський референдум", який був прийнятий ВРУ ще 26 січня 2021 року. Закон спочатку і був ініційований главою держави, щоб надати простим українцям право самостійно і безпосередньо вирішувати державні питання, без участі політиків.

Володимир Зеленський, фото: president.gov.ua
Володимир Зеленський, фото: president.gov.ua

В Україні зміняться правила проїзду для пільговиків - заява Мінсоцполітики

Стало відомо про те, що в Україні планують монетизувати пільги на проїзд у громадському транспорті. Про це заявила міністр соціальної політики України Марина Лазебна. Таким чином повідомляється, що зміни повинні будуть вступити в силу вже в січні наступного року, але, перед цим місцева влада буде зобов'язана провести підготовчу роботу.

Зупинка, фото: скріншот з відео
Зупинка, фото: скріншот з відео

Моряк, ти занадто довго плавав: українця покарали на сотні тисяч за борги по аліментах

У Міністерстві юстиції України розповіли про те, як органи державної виконавчої служби змусили боржника заплатити 567 тисяч гривень аліментів. Таким чином повідомляється, що на виконанні в Інгульському відділі державної виконавчої служби в місті Миколаєві з червня 2015 року знаходилося провадження про стягнення аліментів на дитину.

Українці, фото: скріншот з відео
Українці, фото: скріншот з відео