Знаменитий український танцівник, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма часто радує шанувальників свіжими публікаціями в Instagram.

Цього разу 38-річний танцівник поділився з підписниками смішним роликом, на якому з'явилася його молода дружина Ліліана і маленький син Леон. Зіркова сім'я вирішила сходити на шопінг разом, щоб вибрати мамі джинси. Підсумок примірки ви можете спостерігати на відео. Варто зазначити, що вийшло дуже кумедно і у Влада, і у Ліліани відмінний гумор.

"Моя дружина - природжена спортсменка. І нехай серйозно вона займалася лише танцями і стріляниною, і лише в шкільні роки. Але з кожним проведеним разом роком я все більше переконуюся, що Ліліана могла б досягти неймовірних успіхів у великому спорті. Навіть під час нешкідливих, здавалося б, змагань у теніс, бадмінтон або карти вона вгризається в перемогу так, що стає страшно. А що Ліліана витворяє за кермом! Ось і на цьому відео... Захотіла людина - і йде до своєї мети! З боку здається, що шансів мало, але характер сильніший! У нас істерика...😂" - написав Влад Яма.

скріншот

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Влад Яма показав себе в юності і зізнався в давній пристрасті: "Обожнював відвідувати..."

Як повідомляв портал Знай.uа, Влад Яма відверто розповів про японське коріння.

Також портал Знай.uа писав, що Влад Яма розповів про переживання, пов'язані з сином.