У біографії американського актора Армі Хамера, який найбільш відомий ролями у фільмах "Соціальна мережа" та "Назви мене своїм ім'ям", за яку отримав номінацію на "Золотий глобус", відкопали моторошні факти.

Раніше у мережі з’явилося листування, де актор нібито зізнається у фантазіях про канібалізм, повідомляє Deadline. А тепер опубліковано інші моторошні деталі з біографії актора. Про це зокрема пише телеграм-канал "Только никому".

"У родині актора у спадок передається 2-метровий секс-трон. Його виготовили на замовлення і позначили фамільним гербом Хаммерів. У сидінні - отвір, а під ним – клітка, в яку спокійно поміщається людина. З чуток, батько Армі особливо пишається і нерідко користується цим стільчиком для збочених ігор.", - йдеться у повідомленні.

Армі Хамер, Телеграм
Армі Хамер, Телеграм

Крім того, повідомляється, що тітка актора, коментуючи темну сторону Хаммера-молодшого, сказала: "яблучко від яблуні". Щобільше, судячи з її мемуарів, скандальними були аж 5 поколінь цього сімейства через пристрасть до наркотиків, оргій і насильства.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Тітка актора описала у своїй книзі, як у дитинстві змушена була втікати від неосудних друзів батька, які бігли за нею з ножами. Сам батько зґвалтував її в дитинстві і неодноразово бив матір на очах дитини. Вона також знайшла в сімейних альбомах знімки, на яких батько бере участь з приятелями в оргіях з пістолетами в руках.

Зараз поліція завела справу проти Армі хамера. За словами жертви актора, він 4 години утримував її в полоні і жорстоко ґвалтував.

Скріншот: Телеграм
Скріншот: Телеграм

Скріншот: Телеграм
Скріншот: Телеграм

Нагадаємо, Галкін змусив Пугачову стрибати і гратися немов юну бешкетницю: "Весело було всім...". Донька Алли Борисівни Крістіна Орбакайте, яка нещодавно повернулася з США, влаштувала вечірку

Як повідомляв портал "Знай.ua", 71-річна Пугачова вразила схожістю з 67-річною Вайкуле: "Чому однакові?". Алла Пугачова вразила схожістю з подругою Лаймою Вайкуле

Також "Знай.ua" писав, Наталя Могилевська зізналася, що читає своїм дітям заповіді: "Відмовки дилетантів". Наталя Могилевська натрапила на заповідь Єжи Гратовського