За ініціативою Міністерства внутрішніх справ України в мережі опублікували презентацію про пам'ять загиблих воїнів на Донбасі та підтримку їхніх рідних – "Як Нацгвардія підтримує рідних загиблих і дбає про добру пам'ять героїв України".

Так, всього за минулий рік на передовій загинуло 230 українських захисників, 914 нацгвардійців отримало важкі поранення і ще 13 – є зниклими безвісти.

"Нам важливо пам'ятати їх. 🖤 Нам хочеться берегти історію вчинків 230 людей, які дали можливість молодій Україні стояти за себе. Ми підготували презентацію вчинків Національної гвардії за 2020 рік, покликаних увіковічнити і піклуватися про імена полеглих, небесних воїнів", - йдеться в публікації.

презентація вчинків Нацгвардії 2020 року

презентація вчинків Нацгвардії 2020 року

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

презентація вчинків Нацгвардії 2020 року

презентація вчинків Нацгвардії 2020 року

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський прибув на Донбас через загострення на лінії зіткнення.

Як повідомляв портал Знай.uа, українського воїна зачепили осколки від мінометів ворога: перемир'я лише сниться.

Також портал Знай.uа писав, що на Донбасі захисник загинув під кулями окупантів, ще один воїн підірвався на міні. На місці подій працювали командування військової частини та представники військової служби правопорядку ЗСУ.